eko030

UG eko030

Радионица поводом дана младих 12 августа, 2008

Filed under: еко030,Vesti — bodin @ 12:44 pm

У оквиру активности облежавања 12. августа, међународног дана младих УГ ЕКО 030, организује радиноицу за младе која ће бити одржана у суботу 16. августа у просторијама МЗ у Мајданпеку.

Радионица почиње у десет часова ујутру а трајаће до 14 часова. Млади који буду присуствовали радионици имаће прилику да се упознају са досадашњим радом УГ ЕКО 030, принципима волонтеризма и његовим значајем као и са основама писања предлога пројеката.

Овом приликом сви заинтересовани ће имати прилику да се укључе у рад клуба волонтера УГ ЕКО 030.

Позивамо све заинтересоване младе да присуствују радионици. Све детаљније информације о овај активности заинтересовани могу добити на броју 063 84 26 738.

У склопу активности везаних за обележавање међународног дана младих, УГ ЕКО 030 ће 12. августа започети и сталну акцију пријема нових волонтера под називом ПРВИ КОРАК ЈЕ НАЈАЛКШИ – ПОСТАНИ ВОЛОНТЕР. Сви они који су заинтересовани да постану чланови нашег клуба волонтера детаљније информације могу наћи на интернет адреси www.eko030.wordpress.com или у просторијама удружења на адреси Трг Ослобођења 19/II у периоду од 18-20 часова сваког радног дана, као и путем email адресе eko030.mpek@gmail.com.

УГ за заштиту животне средине ЕКО 030

 

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s